top of page

NIET-MUZIKALE DAG

Zaterdag 26 augustus 2023, 7u15 - 19u30

Het is een jaarlijkse traditie om net voor de zomervakantie een niet-muzikale dag te organiseren met de muzikanten van de Stadsharmonie, de Jeugdharmonie, de Toonfladders, de Drumband en de Big Band. Omwille van het 5-jarig jubileum van deze traditie hebben we dit jaar geopteerd om er een volledige dag van te maken.
In de examenperiode leek ons dat geen goed idee, vandaar dat we beslist hebben de niet-muzikale dag op het einde van de zomervakantie te organiseren.


De bedoeling van deze niet-muzikale dag is om over de grenzen van alle onderdelen van onze vereniging heen elkaar te ontmoeten, in een familiale sfeer – en dus zijn de gezinsleden van de muzikanten uiteraard ook meer dan welkom – en plezier te maken. Over de grenzen heen mag je dit jaar trouwens letterlijk nemen. Niet dat we grensoverschrijdend gedrag in gedachten hebben, maar we blijven ook dit jaar niet in België. Breng dus zeker je identiteitskaart mee. Wat de bestemming wordt van onze daguitstap, houden we nog eventjes geheim. Enkel de organisatoren weten waar we naartoe gaan, dus je hoeft niet te vissen naar informatie bij onze bestuursleden of de dirigenten. Inschrijven kan online via deze link.

bottom of page